За нас

От създаването си до настоящия момент Дружеството се занимава с изработка и монтаж на най-различни метални изделия от обикновено и ковано желязо по зададени поръчки от клиентите ни. Парапети за стълбища, парапети за тераси, огради от обикновено и ковано желязо,решеткидекоративни врати, столове, маси, пейки, декоративни саксии, цветарници от обикновено и ковано желязомебели за градината, търговско оборудване от ковано желязо – това са само малка част от изделията, които предлагаме на нашите клиенти.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете модел, но се работи и по строго индивидуални проекти. Ако се затруднявате в избора, нашите специалисти ще са готови да Ви помогнат с идеи и предложения. Също така извършваме и нестандартни поръчки като различни интериорни и екстериорни предмети и детайли.

Разполагаме с много добър екип от майстори; работим много точно и прецизно. Много държим за добрия естетичен вид на нашите изделия. За целта местата на заварките се обработват много внимателно, така че и на най-претенциозния клиент да се харесат, и да няма как да направи каквато и да е забележка по изработката и естетичния вид на продукта.welder

Изработваме и най-различни декоративни изделия – свещници, декоративни фигурки и пластики, закачалки, рамки за огледала и много други подобни. Можете да ги разгледате тук, или на живо в работилницата ни. Който ги е виждал вече, не е съжелявал, че е отделил време за това.

Работим предимно на територията на град София и околностите. Работната ни база се намира в град Божурище.

Rate this post
Author :

Please follow & like us :)

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://jo-78.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81">
Twitter

Chia sẻ

  • Trang tin tức cập nhật kiến thức nhà cái hang đầu châu á: betbong.net